Konyhafőnök ajánlata
The Chef’s Recommendation
Küchenchefs Angebot
Harcsahalászlé „G, L“
Hungarian fish soup from sheatfish „G, L“
Ungarische Fischsuppe mit Wels „G, M“
3 490 Ft
Hideg meggyleves vanília fagylattal “G”
Cold sour cherry soup with vanilla ice-cream “G”
Kalte Sauerkirsche Suppe mit Vanille Eis “G”
1 890 Ft
Sült kacsacomb, káposztás nudlival, rozmaringos almapürével
Roasted duck leg served with noodles with steamed cabbage and applesauce flavoured with rosemary
Gebratene Entenkeule mit Krautnudeln und mit Rosmarin gewürzte Apfelpürée
6 490 Ft
Vörösboros zöldséges marhapofa polentával,
juhtúrós tejföllel
Roasted beef cheek made with red wine and vegetables served with
polenta and curded ewe-cheese sour cream
Mit Rotwein und Gemüsen zuberetitetem
Tafelspitz (Schwanzstück) serviert
mit Polenta und Schafskäse
5 690 Ft
Paprikás csirkemell supreme tojásos galuskával
Hungarian chicken breast supreme Paprikash with egg dumplings
Hühnchenbrust Supréme Hungarian Paprikasch Art mit Eiernockerln
4 690 Ft
Egészben sült pisztráng céklás saláta, petrezselymes parázsburgonya, cream fresh
Roasted trout served with beetroot salad, boiled potatoes with parsley and cream fresh
Im ganzen gebratene Forelle mit Rote Rüben Salat,
Petersilienkartoffeln und Cream Fresh
4 900 Ft
Császármorzsa
Austrian Kaiserschmarrn
Österreichischer Kaiserschmarren
1 990 Ft
„G” betűvel jelzett ételeinket gluténmentesen is el tudjuk készíteni, nem gluténmentes környezetben.
„L” betűvel jelzett ételeink laktózmentesen is elkészíthetőek.
Kérjük, élelmiszer alapanyag érzékenységét jelezze felszolgáló kollegáinknak.
Dishes signed by „G” can also be prepared gluten free, in a non-gluten free environment.
Dishes signed by „L” can also be prepared lactose free.
In case you are allergic to any kind of ingredients, please ask our waiters for help.
Áraink 0% felszolgálási díjat tartalmaznak!
"Az igazi, vérbeli vendéglátó
legszebb jutalma és legnemesebb öröme,
ha vendégeinek ízlik az étel."
/Gundel Károly/
A századelőn élt világhírű magyar gasztronómiai szakember, Gundel Károly mottója cégünk filozófiája. A családi vállalkozást 1992-ben néhai Madler László alapította. 25 éves szakmai gyakorlattal és a vendéglátás iránti feltétlen elkötelezettséggel vezette a székesfehérvári Kiskakas vendéglőt és Diófa éttermet. Szakmai tevékenységét a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség a legrangosabb hazai kitüntetéssel, Venesz József díjjal ismerte el. Az alapító szellemi öröksége: a minőség iránti elkötelezettség, a magas szakmai színvonal, vendégszeretet, melyeket a két vendéglő 30 fős kollektívája ma is magáénak vall.
A Kiskakas vendéglő Székesfehérváron a történelmi belvároshoz közel található családias hangulatú kisvendéglő céges rendezvények, bankettek, turistacsoportok, rokoni összejövetelek kisebb esküvői vacsorák ideális helyszíne. A galériás kialakítás és télen a kandallóban lobogó tűz meleg, otthonos hangulatot áraszt. A galérián légkondicionált termünkben 50 főt, különtermünkben 40 főt, a földszinten 30 vendéget tudunk fogadni. Parkosított teraszunkon 60 fő fér el.
Magyar, angol, német nyelvű étlapunkat évente kétszer frissítjük. Mintegy 70 főétel közül választhatnak vendégeink, de csoportok és rendezvények számára természetesen bármilyen fogás elkészítését vállaljuk.
Parkolónkban buszok számára is van parkolási lehetőség. Ingyenes WIFI használat. Pénteken és szombaton este, vasárnap pedig délben élőzenével várjuk vendégeinket.
Fizetési lehetőségek:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, bankkártya, étkezési utalványok, OTP cafeteria kártya